Як прискорити роботу телефону: кілька дієвих способів

Раніше телефон просто "літав", а зараз відвисає на найпростіших завданнях? Проведіть декілька нехитрих маніпуляцій, щоб повернути телефон до звично швидкого режиму роботи і позбавити його надмірного навантаження.
І хоча причини у такого уповільнення можуть бути різні (наприклад, недостатня кількість вільної пам’яті на пристрої, віруси та шкідливі програми, недосконалість програмного забезпечення) та способи, які ми назвемо, практично універсальні.
Як прискорити роботу гаджета
Вимкнення автозапуску програм. Частина програм запускається автоматично і це може знижувати продуктивність. Автозапуск можна вимкнути у налаштуваннях.
Оновлення програм та операційної системи. Своєчасне оновлення забезпечить швидку та стабільну роботу смартфона.
Видалення непотрібних файлів. Знижувати продуктивність телефону можуть також непотрібні програми та файли, що накопичилися у телефоні. Періодично варто переглядати, чи немає таких у вашому смартфоні.
Вимкнення непотрібних функцій. Нерідко на телефоні без потреби залишаються увімкненими Bluetooth, Wi-Fi або GPS. Вимкнення цих функцій зменшить навантаження на процесор і збереже заряд батареї.
Очищення кешу. Поліпшити роботу смартфона може регулярне очищення кешу та даних від використовуваних програм.
Перезавантаження телефону. Запущені раніше процеси завершуються, тим самим звільняючи оперативну пам’ять телефону. Це може допомогти покращити роботу смартфона.
Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment